1. Home
  2. Recepten
  3. botermosterdsaus

botermosterdsaus

  •  ,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 09-05-2012

Ingrediënten 4 personen


100 gram boter, 2,5 dl witte wijn, halve uitgeperste citroen,zeezout naar smaak, 10 venkelzaadjes,verse peper, 1 eetlepel franse mosterd,dl aardappelmeel met wat koud water aangemaakt.



botermosterdsaus
botermosterdsaus

Heerlijke saus bij vis,maar ook over een gekookte aardappel.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe de boter, wijn, citroensap, zeezout, venkelzaadjes in een pannetje en laat het 5 minuten pruttelen. Binden met aardappelmeel. Van het vuur af de mosterd erdoor roeren. Op smaak brengen met peper.

Serveertip

Lekker met peterselie of bieblook erover.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van foekje1


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van foekje1
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top