Carpaccio als hoofdgerecht

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 08-05-2012
  • Carpaccio als hoofdgerecht

    Carpaccio als hoofdgerecht

    Carpaccio als hoofdgerecht

Deel dit recept

Ingrediënten
Italiaanse wokgroente (voorgesneden)
Rucola sla melange
Olijven
Kappertjes
Zongedroogde tomaatjes
Carpaccio
Parmezaanse kaas of oude kaas (geraspt)
Olijfolie
Balsamicoazijn
Italiaanse kruiden (gedroogd of vers)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Wok de Italiaanse groente tot deze nog net een beetje knapperig is.
Maak de dressing: 3 delen olijfolie en 1 deel balsimicoazijn, peper, Italiaanse kruiden.
Meg de sla, tomaatjes, kappertjes en olijven met een kwart van de dressing. Voeg daarna de gewokte groente toe.
Verspreid dit over de borden en leg de carpacccio eroverheen. Sprenkel hierover de rest van de dressing en voeg tot slot de kaas toe.

Bron

Met inspiratie van anderen natuurlijk!

Serveertip

Lekker met een knoflookbaquette (zie mijn andere recepten)

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten