Tuna Tandoori Wrap

  • Indiaas,
  • 10-20 min.
  • Tuna Tandoori Wrap

    Tuna Tandoori Wrap

    Tuna Tandoori Wrap

Deel dit recept

Ingrediënten
4 Wrap`s (25 cm) doorsnede
400 gr Tonijn
60 gr Patak`s Tandoori kruidenpasta
120 gr Mayonaise
40 gr Bosui
Bladpeterselie
120 gr IJsbergsla
80 gr Tomaten blokjes
8 Houten prikkers
Patak`s Pappadums
100 gr Patak`s sweet mango chutney
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de curry pasta in een pan en laat het vervolgens afkoelen.
Meng de tonijn met de curry pasta en de mayonaise.
Breng het tonijn mengsel aan op de wrap.
Leg hierop de bladpeterselie, tomatenblokjes en de ijsbergsla.
Rol de wrap op en breng de prikkers aan.
Snij de wrap doormidden.
Serveren met pappadums en mango chutney.

Bron

Website

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Pataks avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten