Provencaalse tortilla met geitenkaas

  • Mediterraan, Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 04-05-2012
  • Provencaalse tortilla met geitenkaas

    Provencaalse tortilla met geitenkaas

    Provencaalse tortilla met geitenkaas

een heerlijke groentetaart die je overal wel bij kunt serversn.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 uien
1 teentje knoflook
6 eieren
2 eetlepels (olijf)olie
1 zak aardappelpartjes met schil (425 g)
1 zak Provençaalse wokgroente (AH 400 g)
1 theelepel Provençaalse kruiden
80 g Rondelé chèvre 70+ (kaas)
Peper
zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
De grootste koekenpan die je hebt.

Bereidingswijze

Uien en knoflook pellen. Uien in halve ringen en knoflook in plakjes snijden. In grote kom eieren licht schuimig kloppen. In diepe koekenpan olie verhitten. Ui, knoflook, aardappelpartjes en groenten ca. 5 min. bakken. Met kruiden en naar smaak zout en peper bestrooien. Chèvre erdoor scheppen. Losgeklopte eieren erover schenken, op laag vuur met deksel op pan in ca. 20 min. laten stollen. Tortilla met behulp van deksel op platte schaal laten glijden. In punten snijden en serveren.

Bron

Oud recept AH

Serveertip

Lekker als bijgerecht of zomaar uit het vuistje.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten