1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Kip tikka met avocado-komkommersaus

Kip tikka met avocado-komkommersaus

Door: CatelijneE

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 03-05-2012

Ingrediënten 4 personen


250 gr Basmati rijst
2 kipfilets
1 klein bekertje crème fraiche
1 komkommer
1 avocado
3 el kerrie
1 of 2 teentjes knoflook
olijfolie
evt. wat (ongezouten)cashewnoten om te garneren


Kip tikka met avocado-komkommersaus
Kip tikka met avocado-komkommersaus
Kip tikka met avocado-komkommersaus
Kip tikka met avocado-komkommersaus

Frisse smaak. De kindjes vonden dit gerecht erg lekker!

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de kipfilet klein. Schil de komkommer en snijd deze in kleine blokjes. Roer de komkommer en 1,5 el kerrie door de crème fraiche. Schil de avocado en snijd deze in kleine blokjes.

Bereidingswijze

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de kipfilet in olie met de knoflook en 1,5 el kerrie. Voeg de avocado en het komkommersausje toe aan de kip. Warm ongeveer 5 minuten door.

Serveertip

Serveer de saus met de rijst. Garneer de saus met cashewnoten.

Bron

Van een recept aangepast



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van CatelijneE
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top