1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Goulash
  5. Goulash met vruchten

Goulash met vruchten

  • , Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 02-05-2012

Ingrediënten 3 personen


1 rode parika
1 groene paprika
1 ui
1ltr blik fruitcocktail
1/2el aardappelmeel
3 el witte wijn
500gr varkenspoulet
3 el olie
1 vleesbouintablet
1/4 tl pimentpoeder
tabascco
zout en peper
1/4 l water



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

1 parika`s wassen en in reepjes snijden.
2 ui snipperen
3 fruitcocktail in zeef uitlekken 2el sap bewaren
4 in kopje aardappelmeel met wijn gladroeren

Bereidingswijze

1 Olie in de pan en het vleesmet zout en peper rondom bruin bakken ,ui meefruiten
2 Parika`s 1/4 ltr water bouillonblok + piment erbij. En met de deksel op de pan 30 min sudderen
3 Fruitcocktail + 2 el sap erdoor scheppen en 3min meewarmen.
4 Al rorende aardappelzetmeelsausje toevoegen tot de jus gebonden is.
5 paar druppels tabasco erbij en evt wat zout en peper erbij
Eet smakelijk

Serveertip

Heerlijk met Macaroni of gnocci

Bron

Vroeger ooit eens van een vriendin gehad



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marjaandre


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marjaandre
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top