IJsbergsalade met peer, noten en kaas

  • Salade
  • 0-10 min.

Heerlijke frisse salade

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1/2 krop ijsbergsla, 50 gr. walnoten, dressing naturel of zelf een vinaigrette maken, 125 gr. geraspte kaas, 2 handperen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Maak de sla schoon en snijd hem in smalle repen. Hak de noten grof. Schenk de dressing over de sla en schep er de geraspte kaas en gehakte walnoten door.

Schil (vlak voor het serveren) de peren, verwijder de klokhuizen en snijd het vruchtvlees in stukjes en schep ze door de salade.

Bron

Kookboekje van Het Nederlands Zuivelbureau

Serveertip

Geef er stokbrood met (kruiden)boter bij.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

jlycklama avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten