Bruschetta
- Italiaans,
- 0-10 min.
Voor de liefhebbers van visuele instructies: http://www.youtube.com/watch?v=N0VowLH79S4
Ingrediënten 2 recipe.people
• 1 tomaat• 1 mozzarellabol
• een half teentje knoflook
• een handje vol peterselie
• 1 chiabattabroodje of 2 sneedjes van een brood naar keuze
• olijfolie
Voorbereiding
1. Snij de tomaat en mozzarella in blokjes
2. Hak de peterselie fijn
3. Rooster de broodjes krokant in de oven
Bereidingswijze
1. Wanneer de broodjes lekker krokant zijn, neem je het knoflookteentje en wrijf je het over het oppervlak van de broodjes
2. Besprenkel het oppervlak met olijolie
3. Bedek het broodje met de tomaatjes en vervolgens met de mozzarella
4. Voor de liefhebbers: steek het broodje nog eventjes in de oven tot de mozzarellakaas gesmolten is
5. Als je hier niet voor bent, laat het gewoon zo
6. Tot slot werk je af met wat peterselie!
Smakelijk!!
Bron
tv