Bruschetta

  • Italiaans,
  • 0-10 min.
  • Bruschetta

    Bruschetta

    Bruschetta

  • Bruschetta

    Bruschetta

    Bruschetta

Voor de liefhebbers van visuele instructies: http://www.youtube.com/watch?v=N0VowLH79S4

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people
• 1 tomaat
• 1 mozzarellabol
• een half teentje knoflook
• een handje vol peterselie
• 1 chiabattabroodje of 2 sneedjes van een brood naar keuze
olijfolie
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

1. Snij de tomaat en mozzarella in blokjes
2. Hak de peterselie fijn
3. Rooster de broodjes krokant in de oven

Bereidingswijze

1. Wanneer de broodjes lekker krokant zijn, neem je het knoflookteentje en wrijf je het over het oppervlak van de broodjes
2. Besprenkel het oppervlak met olijolie
3. Bedek het broodje met de tomaatjes en vervolgens met de mozzarella
4. Voor de liefhebbers: steek het broodje nog eventjes in de oven tot de mozzarellakaas gesmolten is
5. Als je hier niet voor bent, laat het gewoon zo
6. Tot slot werk je af met wat peterselie!

Smakelijk!!

Bron

tv

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Appeltaert avatar

Doorsturen

Home Recepten