1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Bruschetta
  5. Bruschetta

Bruschetta

Door: Appeltaert

  • Italiaans,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 27-04-2012

Ingrediënten 2 personen


• 1 tomaat
• 1 mozzarellabol
• een half teentje knoflook
• een handje vol peterselie
• 1 chiabattabroodje of 2 sneedjes van een brood naar keuze
• olijfolie


Bruschetta
Bruschetta
Bruschetta
Bruschetta

Voor de liefhebbers van visuele instructies: http://www.youtube.com/watch?v=N0VowLH79S4

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

1. Snij de tomaat en mozzarella in blokjes
2. Hak de peterselie fijn
3. Rooster de broodjes krokant in de oven

Bereidingswijze

1. Wanneer de broodjes lekker krokant zijn, neem je het knoflookteentje en wrijf je het over het oppervlak van de broodjes
2. Besprenkel het oppervlak met olijolie
3. Bedek het broodje met de tomaatjes en vervolgens met de mozzarella
4. Voor de liefhebbers: steek het broodje nog eventjes in de oven tot de mozzarellakaas gesmolten is
5. Als je hier niet voor bent, laat het gewoon zo
6. Tot slot werk je af met wat peterselie!

Smakelijk!!

Bron

Tv



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Appeltaert
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top