1. Home
  2. Recepten
  3. Spareribs

Spareribs

Door: calve

  •  ,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 26-04-2012

Ingrediënten 4 personen


1.5 kilo spareribs
3 eetlepels ketjap manis
6 eetlepels tomatenketchup
1 theelepel gemberpoeder
1 eetlepel bruine suiker
druppels tabasco


Spareribs
Spareribs

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Roer een marinade van ketjap, tomatenketchup, gemberpoeder, bruine suiker en tabasco en bestrijk hiermee de spareribs. Laat de spareribs minstens 6 uur op een koele plek in de marinade liggen (kan tot 24 uur).

Doe de spareribs met de marinade in een ruime pan, voeg zoveel water toe dat alles net onder staat en breng aan de kook. Draai het vuur laag en kook de spareribs ca. 30 minuten. Neem ze uit de pan en laat ze uitdampen en afkoelen.

Gril de spareribs onder regelmatig keren 10 à 15 minuten op de barbecue of rooster ze ca. 15 minuten in een hete oven.

Serveertip

Calvé Indian Princess zachte knoflooksaus.

Bron

Internet



Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top