1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Garnalen
  6. Pasta met knoflook en garnalen

Pasta met knoflook en garnalen

Door: Fressnapf

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 26-04-2012

Ingrediënten 4 personen


300 gram (verse) Tagliatelle
400 gram gepelde garnalen
1 ½ dl slagroom
2 teentjes knoflook
100 gram geraspte kaas (Parmezaanse)
olijfolie
verse peterselie
snufje keukenzout


Verder heb je nodig


Kookpan en hapjespan

Pasta met knoflook en garnalen
Pasta met knoflook en garnalen

Een heerlijk pasta gerechtje, puur, lekker en snel klaar.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De pasta in ruim water met zout koken. Tegelijkertijd in een pan met hoog opstaande rand (bijv. hapjespan) de garnalen bakken in olie. Neem de garnalen uit de pan en houd ze op een warmhoudplaatje warm. Dezelfde pan gebruiken om de klein gesnipperde knoflook te fruiten. Daarna de room erbij schenken en aan de kook brengen en een beetje peterselie toevoegen. Als laatste de garnalen weer toevoegen aan de room en over de gekookte pasta gieten. Maak het af door wat geraspte kaas er overheen te strooien en af te garneren met wat peterselie.

Serveertip

Lekker met salade en een glas wijn.



Reacties (4)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Fressnapf
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top