Gevulde Japanse misosoep

  • Japans, Soep
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 24-04-2012
  • Gevulde Japanse misosoep

    Gevulde Japanse misosoep

    Gevulde Japanse misosoep

  • Gevulde Japanse misosoep

    Gevulde Japanse misosoep

    Gevulde Japanse misosoep

Vervang de tofu door blokjes kipfilet als je het niet vegetarisch wilt maken

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
200 g verse tofu
100 g champignons
50 g shiitake paddenstoelen
3 lente-uitjes
1 EL eventueel rijstwijn
2 pakjes MeiAsia Japanse Miso Soep Kruidenpasta
2 EL Wokolie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Laat de tofu uitlekken en snijd de in blokjes. Maak de champignons en de shiitakes schoon met keukenpapier. Snijd de steeltjes uit de shiitakes. Snijd de champignons en de shiitakes in plakjes. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringetjes. Verhit de olie in een kookpan. Roerbak de paddenstoelen 3 minuten. Voeg de tofu toe en bak nog 1 minuut. Giet 415 ml kokend water en de inhoud van de zakjes miso soep in de pan. Laat de soep 10 minuten zachtjes koken. Roer vlak voor het serveren de rijstwijn en de lente-uitjes door de soep.

Bron

http://www.meiasia.nl/nl-NL/2/recepten/50/gevulde_japanse_misosoep.aspx

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten