Eton mess

  • Engels, Nagerecht
  • 0-10 min.
  • Eton mess

    Eton mess

    Eton mess

  • Eton mess

    Eton mess

    Eton mess

  • Eton mess

    Eton mess

    Eton mess

  • Eton mess

    Eton mess

    Eton mess

Dit eenvoudige Engelse dessert is alles wat je van een dessert verwacht: romig, zoet, fris, fruitig en knapperig. Ook leuk om met kinderen te bereiden en dan vooral de naam de eer te doen: maak er een mooie mess van!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 ml slagroom, goed gekoeld
400 g aardbeien
3-4 schuimgebakjes (meringues), naturel
1 eetlepel poedersuiker
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 271,80 kcal
Koolhydraten 13,73 g
Eiwitten 2,57 g
Vetten 22,31 g

Bereidingswijze

Klop de slagroom met poedersuiker, verkruimel de schuimgebakjes. Aardbeien wassen, schoonmaken in in partjes of plakjes snijden.

Voor de nettere presentatie mogen de ingredienten in lagen in glazen, anders gewoon door elkaar mengen en smullen!

Bron

www.bonnefooigastronome.nl

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

bonnefooigastronome avatar
bonnefooigastronome

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten