Zalmbonbon gevuld met ei, pijnboompitjes en een topje kaviaa

  • Frans, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 21-04-2012
  • Zalmbonbon gevuld met ei, pijnboompitjes en een topje kaviaa

    Zalmbonbon gevuld met ei, pijnboompitjes en een topje kaviaa

    Zalmbonbon gevuld met ei, pijnboompitjes en een topje kaviaa

Waanzinnig lekkere en aparte amuse.

Deel dit recept

Ingrediënten 12 personen
150 gr gerookte zalm in stukjes gesneden.
4 eieren
2 el mayonaise
2 el vers geknipte bieslook
1 el geroosterde pijnboompitjes

zout en peper
kaviaar (imitatie)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
eierdopje

Voorbereiding


Bereidingswijze

Kook de eieren hard.
Snijd de eieren in kleine stukjes. Meng de eieren met de fijngesneden bieslook, mayonaise, pijnboompitjes, zout en peper.Leg een stukje plastic folie in het eierdopjes, daarna een klein plakje zalm en voeg dan een theelepel eiermengsel in het bakje.
Haal het plastic uit het eierdopje en draai dicht als een toffee tot je de vorm van een bonbon hebt.
Leg deze nu even een uurtje in de koelkast. Vervolgens worden ze geserveerd op een amuse lepel en doe er een topje kaviaar op.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten