Olijfbolletjes (tapas)

  • Spaans, Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 19-04-2012
  • Olijfbolletjes (tapas)

    Olijfbolletjes (tapas)

    Olijfbolletjes (tapas)

Tapas een heerlijke snack of bijgerecht

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
2 plakjes bladerdeeg (diepvries),
3 eetlepels geraspte kaas,
150 gram gekruide olijven zonder pit,
olie om te frituren.

Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Het bladerdeeg laten ontdooien en de plakjes elk in 9 gelijke stukjes
snijden.
In het midden van de stukjes bladerdeeg wat kaas en een olijf
leggen.

Bereidingswijze

Het deeg er omheen vouwen en goed aandrukken.
In de koelkast tenminste 30 minuten laten rusten.
In de hete olie goudbruin frituren.

Bron

recepten net

Serveertip

Warm of koud serveren

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten