1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Spaanse keuken
  5. Olijfbolletjes (tapas)

Olijfbolletjes (tapas)

Door: planco

  • Spaans, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 19-04-2012

Ingrediënten 6 personen


2 plakjes bladerdeeg (diepvries),
3 eetlepels geraspte kaas,
150 gram gekruide olijven zonder pit,
olie om te frituren.


Olijfbolletjes (tapas)
Olijfbolletjes (tapas)

Tapas een heerlijke snack of bijgerecht

Ontdek meer:

Voorbereiding

Het bladerdeeg laten ontdooien en de plakjes elk in 9 gelijke stukjes
snijden.
In het midden van de stukjes bladerdeeg wat kaas en een olijf
leggen.

Bereidingswijze

Het deeg er omheen vouwen en goed aandrukken.
In de koelkast tenminste 30 minuten laten rusten.
In de hete olie goudbruin frituren.

Serveertip

Warm of koud serveren

Bron

Recepten net



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van planco
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top