Uientaart met boerenkaas

  • 30-60 min.

Koolhydraatarm.
Dr. Frank

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people
50 gram boerenkaas, 30+, belegen
2 tomaten, in plakken, pitten beetje verwijderen
2 grote uien, in ringen
100 gram champignons, schoongeveegd en in plakjes
1 eetlepel citroensap
2 eieren
1-2 eetlepels grove mosterd
beetje melk
peper, nootmuskaat
1-2 eetlepels olie

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 200 graden.

Kaas raspen. De champignons besprenkelen met citroensap. In pan de olie verhitten, de uienringen ca. 5 minuten zachtjes bakken en af en toe omscheppen. Uit de pan nemen, de champignons zachtjes bakken. Laten afkoelen.

In een kom loskloppen: eieren, mosterd, nootmuskaat, peper.

Ovenschaal invetten, daarin op de bodem de uien, champignons en tomaat en daarover heen het eimengsel gieten. Tot slot bestrooien met de kaas.

In de oven in ca. 35 minuten goudbruin en gaar bakken.

Bron

www.drfrank.nl

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

erikahz avatar

Doorsturen

Home Recepten