gegrilde zalm met salsa van ananas

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 17-04-2012

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
- 1 pak gele rijst (325 gr)
- 1/2 pak romige kokosmelk (200 ml)
- 1 limoen
- 1 el Thaise vissaus
- 1 bosje lente uitjes
- 500 gr zamlfilet
- 100 gr cashewnoten
- 1 klein blikje ananas
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

1. snijd de lenteuitjes in ringetjes
2. hak de cashewnoten fijn
3. pers de limoen uit en vang het sap op
4. snijd de ananas in kleine stukken

Bereidingswijze

stap 1. kook de rijst gaar
stap 2. meng in een kom de limoensap en vissaus en ananas
stap 3. meng de lente-uitjes erdoor
stap 4. breng de salsa op smaak met peper en zout
stap 5. breng de zalm op smaak met zout en peper
stap 6. rooster de zalm gaar onder de grill (+/- 4 minuten aan iedere kant)
stap 7. dien de zalm op met de salsa
stap 8. strooi de cashewnoten over de zalm en de salsa

Bron

van de mem van Geert

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten