1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Fettuccine
  6. Frittata van Forel, fettuccine en venkel

Frittata van Forel, fettuccine en venkel

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 17-04-2012

Ingrediënten 4 personen


250 gr. gerookte forel, in reepjes;
200 gr. gedroogde fettuccine;
2,5 dl slagroom;
4 eieren;
snufje nootmuskaat;
40 gr. fijngesneden venkel;
4 lente-uitjes, in ringen;
85 gr. geraspte cheddar;
venkelgroen voor de garnering


Verder heb je nodig


Ronde ovenschaal


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 180°. Vet de ovenschaal in met olie.

Bereidingswijze

Kook de fettuccine in enen grote pan kokend water met zout al dente. Giet de pasta af.
Klop in een kom melk, slagroom, eieren, en nootmuskaat met een garde door elkaar. Breng op smaak met peper en zout. Roer forel, fettuccine, venkel en lente-ui er goed door. Schep het mengsel in de ovenschaal, strooi de kaas erover en zet de schotel ca. één uur in de oven.

Serveertip

Garneer voor het serveren met een paar takjes venkelgroen.

Bron

Kookboek maar naar eigen smaak dingen toegevoegd of weggelaten



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gertiebeen


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gertiebeen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top