1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Pasta met vers fruit en slagroom

Pasta met vers fruit en slagroom

  • , Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 17-04-2012

Ingrediënten 4 personen


4 verse of gedroogde lasagnevellen;
olie om in te frituren;
5 dl. slagroom, evt. gezoet en stijfgeklopt;
250 gr. aardbeien;
250 gr. bosbessen;
250 fr. frambozen;
4 passievruchten
poedersuiker



Haha dit heeft geen beschrijving nodig toch? hmmmm

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook de lasagnevellen met 2 tegelijk in een grote pan kokend water al dente. Doe een beetje olie in het water om te voorkomen dat de vellen aan elkaar plakken. Laat ze uitlekken en spoel ze voorzichtig af met koud water. Snijd elk vel in de breedte in drieën. Dep de vellen droog met een theedoek.

Verhit de olie tot hij matig heet is en frituur de lasagnevellen één voor één goudbruin en krokant. Laat ze uitlekken op keukenpapier.

Bereidingswijze

Leg een gefrituurd lasagnevel op een bord. Schep er wat slagroom, fruit en passievruchtenpulp op. Bestrooi met wat poedersuiker. Leg er nog net zo`n laagje op en eindig met een lasagnevel. (je gebruikt dus 3 velletjes) Bestuif het gebakje met poedersuiker en serveer direct.

Serveertip

Je kunt natuurlijk ook andere fruitsoorten gebruiken.

Bron

Kookboek maar naar eigen smaak dingen toegevoegd of weggelaten



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gertiebeen


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gertiebeen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top