1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Carpaccio
  5. Carpaccio van rauwe tonijn

Carpaccio van rauwe tonijn

  • , Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 16-04-2012

Ingrediënten 4 personen


1 flink stuk rauwe tonijn in hele dunne plakjes gesneden (je kunt de tonijn hiervoor beter even in de vriezer leggen zodat je wat gelijkmatigere plakjes krijgt; Wasabi; Japanse ketjap; een bakje kant en klare zeewiersalade (supermarkt)



Carpaccio van rauwe tonijn
Carpaccio van rauwe tonijn
Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak een dressing van de ketjap en de wasabi. Voor degene die nog nooit wasabi hebben gegeten, dit is erg heet. Dus probeer voorzichtig een klein beetje door de ketjap te roeren en proef deze dan eerst. Wanneer je het pittiger wilt dan kun je er altijd nog wat wasabi bij doen.

Bereidingswijze

Leg op ieder bord een beetje zeewiersalade; leg daar de plakjes tonijn dakpansgewijs op en doe er een klein beetje dressing over. Geef de overige dressing er apart bij.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gertiebeen


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gertiebeen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top