Aioli

  • Frans, Saus/dressing
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 12-04-2012

Lekker bij stokbrood of stukje vlees of vis!

Deel dit recept

Ingrediënten 20 personen
30 gram peper
300 gram knoflookpulp
200gram gepastieerde eigeel
150 gram mosterd
2,5 liter sojaolie
chilisaus,gembersiroop,
primebera tuinkruiden
Mayonaise
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1.Doe de peper eigeel knoflookpulp mosterd samen in een bekken.
2. Roer het geheel glad.
3. Voeg dan in delen de olie toe tot een mooi goud-geel geheel krijgt.
4. Vul het aan met mayonaise tot je die geel-wit is.
5. Voeg op smaak chilisaus gembersiroop of de primebera tuinkruiden toe.

Serveertip

Je kunt het geheel lange tijd goedhouden.

Laatste reacties

marijanrunhart avatar
marijanrunhart 13-04-2012

Even een vraagje, wat zijn primebera kruiden, en gepastieerde eigeel?

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten