provencaalse quiche

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 19-05-1999
  • provencaalse quiche

    Provencaalse quiche

    Provencaalse quiche

Makkelijk voor te bereiden recept voor een heerlijk compleet vegetarisch ovengerecht(eenmaal in de oven, bijna geen omkijken naar)

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1,5 RODE PAPRIKA IN VIEREN
1 COURGETTE IN REPEN
1 AUBERGINE IN REPEN
3 EL OLIJFOLIE
0,5 EL PROVENCAALSE KRUIDEN
3 EIEREN
1,25 L CREME FRAICHE
150 G ZACHTE VERBROKKELDE GEITENKAAS
1 GROTE TEEN KNOFLOOK (UITGEPERST)
BLADERDEEG
VERSE TIJM, ROZEMARIJN EN SALIE
OVENSCHAAL/BAKBLIK MET 26 CM DIAM.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
OVENSCHAAL MET DIAMETER 26 CM

Voorbereiding

OVEN VOORVERWARMEN OP 225 GR. PAPRIKA, COURGETTE EN AUBERGINE IN EEN BRAADSLEE MET 2 EL OLIE EN DE KRUIDEN OMSCHEPPEN. GROENTEN DAARNA MIDDEN IN DE OVEN 15 MIN. ROOSTEREN. INTUSSEN EIEREN LOSKLOPPEN MET CREME FRAICHE. 75 G GEITENKAAS, KNOFLOOK,ZOUT EN PEPER ERDOOR ROEREN. OVENSCHAAL BEKLEDEN MET DEEG EN INPRIKKEN MET VORK. HELFT VAN DE GROENTEN OP HET DEEG, EIMENGSEL EROVER SCHENKEN EN DE REST VAN DE GROENTEN EN GEITENKAAS EROVER VERDELEN. TAART MIDDEN IN DE OVEN ONG. 40 MIN. BAKKEN. UIT DE OVEN MET DE REST VAN DE OLIE BESPRENKELEN EN MET VERSE KRUIDEN GARNEREN.

Bereidingswijze

40 MIN. IN DE OVEN

Serveertip

HEERLIJK MET EEN SAUVIGNON WIJN OF EEN PROVENCAALSE ROSE

Laatste reacties

texas1 avatar
texas1 02-07-2009

Wat voor een geitenkaas bedoel je? Witte? ik ga m proberen, bedankt. texas1

poosten avatar
poosten 30-11-2008

1,25 liter creme frache? Denk toch wel 1,25 deciliter ...

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten