Boursin Spagetti Carbonara

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 07-04-2012
  • Boursin Spagetti Carbonara

    Boursin Spagetti Carbonara

    Boursin Spagetti Carbonara

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
300 g spaghetti
1 el olijfolie
3 teentjes knoflook
250 g magere spekreepjes
3 eieren, bij voorkeur gepasteuriseerd
1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
versgemalen peper
25 g boter
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 641,89 kcal
Koolhydraten 55,87 g
Eiwitten 24,42 g
Vetten 35,24 g

Bereidingswijze

Kook de spaghetti in ruim kokend water `al dente` (beetgaar) en giet af.
Verwarm de olijfolie in een pan en fruit hierin de knoflook.
Voeg de spekreepjes toe en bak deze ca. 10 minuten.
Stop de spaghetti in de pan bij de spekreepjes en knoflook en voeg de boter toe. Roerbak het geheel nog 1 minuut.
Klop ondertussen de eieren los en meng dit met Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden en veel versgemalen peper erdoor. Wanneer de saus te dik is, voeg dan een klein beetje water toe.
Draai het vuur uit en meng de saus door de spaghetti met spekjes en Knoflook.
Strooi er eventueel nog wat Parmezaanse kaas over en dien direct op.

Bron

Boursin.nl

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten