Fruitsalade (voor bij de Paasbrunch)

  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 30-03-2012
  • Fruitsalade (voor bij de Paasbrunch)

    Fruitsalade (voor bij de Paasbrunch)

    Fruitsalade (voor bij de Paasbrunch)

Deel dit recept

Ingrediënten 10 personen
2 fris-zure appels
250 gram aardbeien
1 zoete meloen (geen watermeloen)
500 gram pitloze witte druiven
2 bananen (niet te rijp)
1 groot blik ananas op siroop
100 ml Karvan cevitam citroen
(eventueel vloeibare zoetstof)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Neem een grote doorzichtige schaal en doe daar als eerste de ananas met siroop in. Als je plakken hebt moet je ze natuurlijk in stukjes snijden.
Maak de druiven schoon en doe ze erbij. Maak de aardbeien schoon en snijd in partjes (ongeveer even groot als de ananasstukjes).
Halveer de meloen, verwijder de pitjes en snijd in parten. Verwijder de schil en maak stukjes.
Doe in een maatbeker de 100 ml Karvan en vul aan tot 1 liter vocht. Meng goed en schenk over het fruit.
Schil vervolgens de appels en snijd in stukjes. Snijd de bananen in plakjes. Voeg alles toe en schep voorzichtig om. Vul nu bij met dusdanig veel water dat al het fruit onder het vocht komt te staan.
Je kunt nu naar smaak wat vloeibare zoetstof of Karvan toevoegen om het vocht verder op smaak te brengen.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Mariakort avatar
Mariakort 04-04-2012

Deze fruitsalade lijkt me heel lekker en gezond,ga het binnenkort maken bedankt groetjes Maria.

parel62 avatar
parel62 04-04-2012

lijkt me heerlijk, maar dan lekker s avonds bij ondergaande zon. heb met pasen liever een eitje hiihiih maar neem hem van je mee . en laat je nog wel weten wat we ervan vonden met de siroop. Anders doe ik er vaak iets van alcohol in maar is niet kindvriendelijk dan. Deze variatie wel thanx

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten