Kikkererwtenstoofschotel met feta

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 30-03-2012

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 courgette, in blokjes
2 uien, gesnipperd
2 t knoflook, geperst
1 eetl olijfolie
1 theel paprikapoeder
1 theel komijn
1 theel koriander
1 blik gepelde tomaten, 400 gr
1 blik kikkererwten, 400 gr
zout en peper
200 gr feta, in blokjes
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Wok

Bereidingswijze

Olie verhitten, ui en courgette 5 minuten bakken.
Paprikapoeder, komijn, koriander en knoflook erbij en 1 minuutje meebakken.
Tomaten met sap erbij doen en aan de kook brengen, ongeveer 15 minuten zachtjes laten stoven.
Kikkererwten uitlekken en erdoor scheppen. 5-10 minuten zachtjes verwarmen.
Zout en peper naar smaak.
Feta over de groenten strooien.

Bron

Internet

Serveertip

Serveren met couscous of pitabroodjes.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten