Groentenstoofschotel met kikkererwten
- Indiaas, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 30-03-2012
Ingrediënten 2 personen
1 ui, gesnipperd1 courgette, halve plakken
1 groene paprika, blokjes
100 gr wortel, plakjes
Halve rode peper, reepjes
100 gr champignons, plakjes
Stukje gemberwortel, 1 cm, geraspt
1 blik kikkererwten, uitgelekt
1 eetl olie
1 teen knoflook, geperst
1 theel djinten
1 theel ketoembar
1 dl gezeefde tomaten, pak
1 dl groentenbouillon
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 290,32 kcal |
Koolhydraten | 31,03 g |
Eiwitten | 13,85 g |
Vetten | 9,27 g |
Benodigdheden
WokBereidingswijze
Olie verhitten, fruit ui en knoflook. Voeg gember, peper, djinten en ketoembar toe.
Voeg de groenten, kikkererwten, gezeefde tomaten en de bouillon toe.
15 minuten stoven.
Bron
Voedingscentrum
Serveertip
Serveer met rijst.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties