1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Engelse keuken
  5. mousse van frambozen

mousse van frambozen

Door: BenVerbruggen

  • Engels, Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 28-03-2012

Ingrediënten 6 personen


150 gram diepvries frambozen, 2 theelepels citroenrasp en 4 eetlepels citroensap, 100 gram poedersuiker, 100 gram slagroom (goede) 100 gram diepvriesframbozen, 50 ml frambozen dessertsaus en witte chocolade om te schaven, als laatste verse aardbeien.


Verder heb je nodig


Mixer, glazen

frambozenmousse
frambozenmousse
mousse van frambozen
mousse van frambozen
moscatel
moscatel

Met een Mixer de frambozen tezamen met de frambozensaus, suiker, citroensap en rasp tot een mooi mengsel mengen. Daarna de slagroom erbij en mixen tot deze goed stijf is.

Doe stukjes aardbei in de glaasjes, vul daarna de glaasjes met de mousse van de frambozen.
Zet het een tijdje in de koelkast waarbij je ze kunt afdekken.
Bij het serveren van tevoren even de witte chocolade erop schaven en lekker glaasje wijn erbij serveren.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Zie omschrijving

Bereidingswijze

Zie omschrijving

Serveertip

Met een lekker glaasje van moscatel , sarasate



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van BenVerbruggen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top