Salsa Dip

  • Mexicaans, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 14-03-2012
  • Salsa Dip

    Salsa Dip

    Salsa Dip

Heerlijke verse slasadip. Te serveren met nacho`s of dipchips!

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
- 4 trostomaten
- 1 rode (spaanse) Ui
- 1 a 2 kleine sjalotten
- Halve rode peper (meer als je pittigere salsa wilt)
- 6 a 10 blaadjes verse basilicum
- Peper
- Zout
- Naar smaak kan tomatenketchup toegevoegd worden.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Blender (of keukenmachine), Snijplank, Officemes

Voorbereiding

snijdt de tomaten in parten en verwijder het hart en vruchtvlees.

Bereidingswijze

Stop 2 tomaten, al het vruchtvlees, 1/3e van de gesnipperde ui en sjalotten, en de rode peper (fijngesneden) in de blender en maal het tot een fijne pulp.
Haal de pulp uit de blender.
Voeg hieraan de rest van de gesnipperde ui, de in blokjes gesneden tomaat en de fijn gesneden basilicum toe. Op smaak brengen met peper en zout. En naar smaak een beetje tomatenketchup.

Bron

Mexico

Serveertip

Serveren met Nacho`s of Dipchips.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten