Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Amerikaanse keuken
  4. Beef Jerky (cowboy vlees)

Beef Jerky (cowboy vlees)

Door: PitmasterX

  • Amerikaans
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 12-03-2012

Ingrediënten 10 personen


Rundvlees, kip of varken kan ook (zeer mager, er mag geen vet aan zitten
2/3 kopje Worcestersaus saus
2/3 kopje sojasaus
1 theelepel zwarte peper
1 theelepel knoflookpoeder
1 theelepel uipoeder


Verder heb je nodig


Dit gerecht kun je maken op de bbq of in de oven

Beef Jerky

Heerlijke snack en goed houdbaar. Ook handig voor onderweg.

Heerlijke snack en goed houdbaar. Ook handig voor onderweg.

Beef Jerky van de bbq is heerlijk, het geeft een mooie rook smaak. In de oven creeer je de rook smaak met liquid smoke.
HEt is ideal om te gebruiken voor tijdens activiteiten. Het geeft veel energie en bevat geen vet.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Marineer het vlees een dag van te voren

Bereidingswijze

Rook het vlees op 50 graden voor een duur van 8 uur.

Serveertip

Heerlijk als borrelhapje of als snack tijdens activiteiten

Bron

Jerkys.nl



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van PitmasterX
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top