Gegratineerde andijviestamppot

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 22-02-2012
  • Gegratineerde andijviestamppot

    Gegratineerde andijviestamppot

    Gegratineerde andijviestamppot

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
peper en zout
1 ui gesneden
bak- en braadproduct
1 kg aardappelen voor stamppot
200 g geraspte kaas
2 rode paprika`s in stukjes
500 g andijvie gesneden
250 g kastanjechampignons in plakjes gesneden
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 430,16 kcal
Koolhydraten 47,82 g
Eiwitten 24,11 g
Vetten 13,86 g

Voorbereiding

Kook de aardappelen en maak er puree van
Verwarm de grill voor.
Verwarm in een koekenpan de vloeibare margarine en bak daarin de ui, de champignons en de paprika in ca. 5 minuten. Maak op smaak met versgemalen peper en zout.

Bereidingswijze

Meng de puree met de andijvie en de helft van de kaas. Schep dit over in een ingevette ovenschaal.
Verdeel de ui, champignons en paprika over de stamppot en bestrooi het met de rest van de kaas.
Zet de schaal onder de grill en laat 3 minuten gratineren

Bron

jumbo

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

hyacintje avatar
hyacintje 23-05-2013

Weer eens gemaakt, maar nu met rood pepertje ipv paprika, een uitje een een klein beetje spekblokjes. Ook dit smaakte erg goed.

hyacintje avatar
hyacintje 10-09-2012

Vanavond deze overheerlijke stamppot gemaakt, de schaal ging helemaal leeg!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten