1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Chinese keuken
  5. Babi Panggang

Babi Panggang

Door: Esther_2305

  • Chinees, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 21-02-2012

Ingrediënten 2 personen


3 lente-uitjes
250 g hamlappen
300 g broccoliroosjes
zout en peper
250 g Noedels
1 pakje MeiAsia Chinese Char Siu Woksaus
1 EL Wokolie


Babi Panggang
Babi Panggang

Char Siu is een geroosterd varkensgerecht. Kenmerkend aan dit gerecht is dat het vlees een rode kleur krijgt. Er is wat honing, pinda en sesam aan de Char Siu toegevoegd voor een extra lekkere smaak.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Breng 2 liter water met zout aan de kook. Zet het vuur uit en laat de noedels 5 minuten weken in het hete water. Giet de noedels af en houd ze warm. Snijd de lente-uitjes in schuine stukjes. Snijd de hamlappen in reepjes. Verhit de olie in een wok en roerbak er de reepjes hamlap in tot ze bruin gekleurd zijn. Voeg de woksaus, 1 eetlepel water, de broccoliroosjes en lente-ui toe. Roer het geheel goed door en laat de groente in 5 minuten gaar worden. Breng de `Char Siu` op smaak met zout en peper. Serveer de `Char Siu` met de noedels.

Bron

Http://www.meiasia.nl/nl-NL/2/recepten/23/chinese_char_siu_babi_panggang.aspx



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Esther_2305
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top