1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Bimi
  5. geroerbakte biefstuk met bimi en noedels

geroerbakte biefstuk met bimi en noedels

  • Japans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 20-02-2012

Ingrediënten 2 personen


150gr (biologische) biefstuk
3el sojasaus
2el sesamolie
2 tenen knoflook, fijngesneden
1tl suiker
125gr eiernoedels
200gr bimi, gehalveerd
3el olijfolie
1 kleine rode ui, in halve ringen



Het gebruik van biologische biefstuk maakt dit gerecht extra lekker!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

  • Snij de biefstuk in dunne reepjes.
  • Meng de reepjes met de helft van de sojasaus, sesamolie en alle knoflook.
  • Laat het 20min marineren
  • Maak ondertussen een sausje van de rest van de sojasaus en de sesamolie en de suiker.

    Bereidingswijze

  • Kook de noedels volgens de gebruiksaanwijzing.
  • Breng ondertussen een pan water aan de kook en kook de bimi 1min.
  • Giet af en laat uitlekken in een vergiet
  • Verhit 1el olie in een wok of hapjespan en bak het vlees 2min.
  • Schep het vlees uit de pan en houd apart.
  • Verhit de rest van de olie en bak de ui 3min.
  • Voeg de bimi, het vlees en het sausje toe en warm alles even door.
  • Schep de noedels erdoor.
  • Breng evt. op smaak met nog wat sojasaus en flink wat peper.

  • Dit recept is te vinden in:

    Bron

    Allerhande, 03-2010



    Over de plaatser
    Ga naar de persoonlijke pagina van joske70


    Reacties (0)



    Over de plaatser
    Ga naar de persoonlijke pagina van joske70
    Leuk kookboek om te volgen
    ?
    Tip van Smulweb
    Meest bekeken
    Kooktip!
    Maak je koelkast leeg

    Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

    Scroll voor meer recepten
    Top