Amuse van mozzarella met parmaham.

  • Frans, Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 17-02-2012
  • Amuse van mozzarella met parmaham.

    Amuse van mozzarella met parmaham.

    Amuse van mozzarella met parmaham.

Deel dit recept

Ingrediënten 10 personen
5 plakjes parmaham, gehalveerd
10 bolletjes mini-mozzarella (santa luca)
10 blaadjes basilicum
25 gram rucola
eetlepel olijfolie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
amuse schaaltjes

Bereidingswijze

1. Neem een half plakje parmaham, bestrijk met wat olie.
2. Leg een blaadje basilicum, beetje rucola en het bolletje mozzarella op de ham en rol het op.
Op het plaatje is de rucola niet in het rolletje meegerold, maar dit is wel handiger met eten en serveren, terwijl het voor de smaak niet uitmaakt.

Bron

Amuses

Laatste reacties

alidada avatar
alidada 23-03-2012

Ziet er mooi uit Marianne, ik heb het meegenomen. Gr. Louise

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten