biefstuk met bearnaisesaus

  • Frans,
  • 20-30 min.
  • biefstuk met bearnaisesaus

    Biefstuk met bearnaisesaus

    Biefstuk met bearnaisesaus

Deel dit recept

Ingrediënten 6 recipe.people
1 el boter,6 biefstukken, 30 ml droge sherry.
saus:60 ml dragonazijn, 60 ml appelcider, 2 sjalotjes gesnipperd,30 gr dragon, zeezout en zwarte peper, 3 eidooiers, 180 gr boter in blokjes
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

saus: kook azijn,cider,sjalotjes en 1 el van dragon 5-10 min op middelhoog vuur tot er ca 60 ml over is, zout en peper erbij

Bereidingswijze

klop dooiers boven n kom kokend water door azijn-cidermengsel, 1 el boter erbij, kook even oplaag vuur. voeg daarna boter beetje bij beetje toe, rest van dragon erdoor en houd warm.

smelt boter en bak de biefstukken en doe de sherry erbij

Bron

frans kookboek

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

yeats avatar

Doorsturen

Home Recepten