Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Varkensvlees in mosterdsaus

Varkensvlees in mosterdsaus

Door: martien22

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 31-01-2012

Ingrediënten 2 personen


300 gr varkenslappen
peper
zout
2 el olie
water
1 pakje kookroom
1 dessertlepel grove mosterd
1 dessetlepel scherpe mosterd
desgewenst: peterselie



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de varkenslappen in niet te kleine stukjes of laat ze heel. Bestrooi ze met peper en zout.
Bak het vlees bruin, voeg wat water toe en laat het een uur verder gaar stoven.
Voeg de kookroom en de mosterd toe en laat het geheel inkoken tot de saus de goede dikte heeft.
Bestrooi desgewenst met wat fijngesneden peterselie



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van martien22
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top