1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Kaas-Vis Salade

Kaas-Vis Salade

Door: gerdabril

  • Belgisch, Salade
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 30-01-2012

Ingrediënten 4 personen


* bieslook
* 4 eieren
* zout
* 100 gr geraspte oude kaas
* 20 gr boter
* 50 gr ham
* 100 gr gerookte vis

Voor de dressing:
* 100 gr mayonaise
* 2 el room
* witte peper uit de molen
* snufje suiker
* 1 tl mosterd
* 1 tl citroensap
* sla voor de garnering


Kaas-Vis Salade
Kaas-Vis Salade

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Door de losgeklopte eieren de gewassen, fijngehakte bieslook, wat zout en de geraspte kaas roeren. De boter in de pan verhitten, de eiermassa erin gieten en laten stollen. Op een bord laten glijden, af laten koelen en in gelijkmatige repen snijden. Ook de ham in repen snijden. De vis van vel en graten ontdoen en in grove stukken snijden. Ei, ham en vis mengen.
Door de mayonaise wat room roeren en dit naar smaak kruiden met zout, peper uit de molen, eventueel wat suiker, mosterd en citroensap.
De dressing over de salade gieten en er voorzichtig doorscheppen. Op een met slabladeren gegarneerde schaal schikken.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gerdabril
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top