Indiase zoete groentecurry
- Indiaas, Vegetarisch
- 20-30 min.
- Geplaatst op 27-01-2012
Ingrediënten 2 personen
150 g Indiase Milde Curry van MeiAsia2 aardappelen
2 worteltjes
150 g broccoli
1 potje Mango-Ananas Chutney van MeiAsia
1 EL MeiAsia Wokolie100 ml water
1 rode paprika
1 komkommer, in blokjes gesneden
Bereidingswijze
Maak de groenten schoon. Snijd de aardappelen in kleine blokjes, de wortels in dunne plakjes, de paprika in reepjes en de broccoli in roosjes.
Verhit de olie in een wok. Voeg de aardappelen, wortels, paprika en de broccoli toe en roerbak 2 minuten. Voeg de kruidenpasta en het water toe laat het geheel op laag vuur zachtjes koken tot de groenten gaar zijn.(± 10 minuten). Schep het mengsel regelmatig om.
Schep de komkommer door het groentemengsel.
Bron
http://www.meiasia.nl/nl-NL/2/recepten/63/indiase_zoete_groentecurry.aspx
Serveertip
Eventueel nog extra verse ananas of mango bij serveren.
Ik heb het ook al eens met de Thaise Panang Curry van MeiAsia klaar gemaakt, maar die is pittiger.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties