1. Home
  2. Recepten
  3. Australische keuken
  4. Barramundi roerbakschotel

Barramundi roerbakschotel

  • Australisch,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 26-01-2012

Ingrediënten 4 personen


350 gr vastkokende, geschilde aardappelen
1 courgette
1 ui
1 teentje knoflook
50 gr bacon
1 el olie
1 el cajunkruiden
2 dl tomatensap
400 gr barramundifilets
1 tl gedroogde oregano



Barramundi roerbakschotel
Barramundi roerbakschotel
Barramundi roerbakschotel
Barramundi roerbakschotel
Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijdt de aardappelen in dobbelsteentjes.
Maak de courgette schoon en snij deze in reepjes.
Pel en snipper de ui en knoflook.

Bereidingswijze

Bak de bacon knapperig en verkruimel hem.
Verhit de olie, fruit de ui en knoflook hierin. Schep daarna de aardappelen, de cajunkruiden en het tomatensap erdoor en verhit alles zo`n 15 minuten in een afgedekte pan. Roer het gerecht af en toe door.
Snijd de vis in stukjes en meng ze met de courgette door de aardappelen. Verwarm het gerecht nog een kwartier.
Bestrooi het met oregano en serveer het direct op tafel.

Bron

Dekamenu



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van YaaMansa


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van YaaMansa
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top