1. Home
  2. Recepten
  3. Vis keuken
  4. Garnaal-pecorino in bladerdeeg

Garnaal-pecorino in bladerdeeg

  • Vis, Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 23-01-2012

Ingrediënten 4 personen


100 gr. Garnaaltjes uit de diepvries, 50 gr. geraspte pecorinokaas, bladerdeeg



Bladerdeeg met garnaaltjes en Pecorino kaas.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Ontdooi de bladerdeeg velletjes (1 per persoon), rasp de kaas, ontdooi de garnalen

Bereidingswijze

Leg de bladerdeeg vierkantjes op het schone aanrecht, leg op ieder vierkantje wat garnaaltjes, doe er de geraspte kaas over, vouw de bladerdeegjes dicht en bak ze in de oven tot ze goudgeel zijn en mooi bol staan.

Serveertip

Gebruik als lunchgerecht of als voorgerecht bij een feestelijk dineetje.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van charkamman


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van charkamman
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top