Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Thaise keuken
  5. Thaise Mosselen

Thaise Mosselen

Door: Simone84

  • Thais, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 22-01-2012

Ingrediënten 2 personen


2 kg mosselen
4 lente-uitjes
1 Limoen
zout en peper
2 EL Thaise Chili-Ui Woksaus van MeiAsia
1 EL MeiAsia Wokolie


Thaise Mosselen
Thaise Mosselen

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Spoel de mosselen met koud water in een vergiet. Verwijder de mosselen, die nadat er tegenaan is getikt, nog openstaan. Snijd de lente-uitjes in ringetjes. Verhit de olie in een wok. Voeg de mosselen met schaal toe en roerbak 2 minuten. Doe de lente-uitjes, de woksaus en het sap van de limoen erbij en roerbak zolang tot alle schelpen openstaan (totaaltijd ± 8 minuten). Voeg naar smaak zout en peper toe. Lekker met MeiAsia pandanrijst en een salade.

Bron

Http://www.meiasia.nl/nl-NL/2/recepten/36/thaise_mosselen.aspx



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Simone84
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top