Pittige wortelsoep met tuinbonen
- Wereld, Soep
- 20-30 min.
- Geplaatst op 19-01-2012
Ingrediënten 4 personen
3 eetlepel Olie2 Uien
2 theelepel Sambal
2 theelepel Komijn
600 gram Winterwortels - in dunne plakken
1 liter Groentebouillon
660 gram Tuinbonen - pot
1 Stokbrood - in plakken
Benodigdheden
staafmixer of keukenmachineBereidingswijze
In soeppan olie verhitten en ui goudbruin fruiten. Sambal en komijn toevoegen en 1 min. meebakken. Winterpeen door uimengsel scheppen. Bouillon erbij schenken, aan de kook brengen en soep 10 min. laten doorkoken. Met staafmixer of keukenmachine soep pureren. Soep opnieuw aan de kook brengen, tuinbonen toevoegen en 3 min. meeverwarmen. Soep op smaak brengen met zout en peper en in vier kommen of diepe borden scheppen.
Bron
Albert Heijn
Serveertip
Met stokbrood serveren.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties