1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Wereldkeuken
  5. Gevulde rijstomelet

Gevulde rijstomelet

  • Wereld, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 19-01-2012

Ingrediënten 1 personen


200 gram Peultjes
2 Eieren
1 Bosui
2 theelepel Sesamolie
250 gram Rijst
1 eetlepel Olie
1 eetlepel Chilisaus
3 eetlepel Sojasaus - japans (of ketjap manis)



Gevulde rijstomelet

Albert Heijn

Albert Heijn
Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Peultjes in ruim water met zout in 3-4 min. beetgaar koken en afgieten. In kom eieren met bosuitje, sesamolie, 1/2 tl zout en peper loskloppen. Rijst volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. In grote koekenpan olie verhitten en van eimengsel dunne omelet bakken. In kommetje chilisaus met sojasaus en 1 el water losroeren. Warme rijst door peultjes scheppen. Omelet op bord laten glijden, rijst-peultjesmengsel erop scheppen en omelet dubbelvouwen. Chilisaus apart erbij serveren.

Bron

Albert Heijn



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ClarissaFilius


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ClarissaFilius
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top