1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Griekse keuken
  5. Griekse wraps

Griekse wraps

  • Grieks, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 19-01-2012

Ingrediënten 4 personen


400 gram Kipfilet - in dunne reepjes
1 theelepel Kaneelpoeder
1 eetlepel Olijfolie
0,5 Citroen
8 Tortilla`s
150 gram Griekse yoghurt
1 theelepel Djinten
1 Komkommer - in dunne plakjes
0,5 krop IJsbergsla - in dunne reepjes



Griekse wraps

Albert Heijn

Albert Heijn
Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Kruid de kip met kaneel en peper en zout. Verhit de olie in een wok en roerbak de kipreepjes op hoog vuur in 5 min. gaar en bruin. Knijp de citroen erboven uit en laat het vocht al omscheppend verdampen. 2. Verwarm de tortilla`s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de yoghurt met de komijn en peper en zout naar smaak. 3. Spreid de tortilla`s uit en verdeel de plakjes komkommer erover. Verdeel hierover de ijsbergsla en schep de gebakken kip erop. Schep hierop een streep Griekse yoghurt. 4. Vouw de zijkanten over de vulling en rol de tortilla`s stevig op en snijd de wraps schuin door. Verdeel over 4 borden

Bron

Albert Heijn



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ClarissaFilius


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ClarissaFilius
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top