1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Pulled pork

Pulled pork

  • , Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 14-01-2012

Ingrediënten 20 personen


Varkensschouder ongeveer 7 kg

Kruiden:
1 etl donkere basterd suiker
1 etl granulaat suiker
2 1/4 tl knoflook zout
2 1/4 tl jozo zout
1/2 etl paprika poeder
1 tl chili poeder
1/8 tl oregano
1/8 tl cayenne peper
1/8 tl komijn poeder
1/8 tl zwarte peper

injectie vloeistof:
3/4 cup appelsap
1/2 cup water
1/2 cup suiker
1/4 cup zout
2 etl worcestershire saus

Appelsap voor bevochtiging



pulled pork

varkensschouder van de barbecue

varkensschouder van de barbecue
Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Zie filmpje

Bereidingswijze

Zie filmpje

Serveertip

Serveer met coleslaw salade

Bron

Big bob gibson bbq book



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van PitmasterX


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van PitmasterX
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top