Havermout pannekoek

  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 09-01-2012

glutenvrij, melkvrij, suikervrij en dat ook nog eens super lekker!

Deel dit recept

Ingrediënten
Suikervrije Sojamelk.
Havermout.
eventueel eiwit.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Pak een bakje en vul dit een klein beetje met de suikervrije sojamelk en het eiwit (het eigeel kan ook maar dat vind ik persoonlijk niet lekker in dit recept) en gooi dit erbij (dit hoeft niet!). Als laatst voeg je de havermout toe. De hoeveelheid havermout is eventjes puzzelen. Het moet niet te droog en niet te nat zijn maar net vochtig genoeg dat het aan elkaar blijft plakken.

Bereidingswijze

Dit bak je op een laag vuurtje in de pan. In een anti-aanbakpan heb je zelfs geen olie nodig.

Serveertip

experimenteer eens met cacao poeder, kaneel, stukjes fruit zoals appel en banaan. Tevens kun je deze pannekoek besmeren met suikervrije appelstroop.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

dini_a avatar
dini_a 18-03-2013

Wat is dit nou voor een recept!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten