Champagne Topping

  • Amerikaans, Banket
  • 10-20 min.
  • Champagne Topping

    Champagne Topping

    Champagne Topping

voor op cupcakes of ander gebak

Deel dit recept

Ingrediënten 12 personen
250 gram roomboter, op kamertemperatuur
200 gram poedersuiker
5 ml vanille extract
5 eetlepels champagne op kamer temperatuur/ non alcoholische bubbeltjes drank
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
mixer

Voorbereiding

Klop de zachte boter flink smeuïg en luchtig. Voeg beetje bij beetje de podersuiker toe en mix steeds met de mixer op middelhoge snelheid tot een luchtig geheel. Voeg nu de champagne en tot slot de vanille toe. Mix alles nog eens goed door met de mixer.

Je kunt de topping kleuren en versieren zoals je wilt.

Bron

www.cupcakerecepten.nl

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

rioxiann avatar
rioxiann

Doorsturen

Home Recepten