Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Vitello tonato
  6. Vitello Tonato

Vitello Tonato

Door: Joyce1956

  • Italiaans Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 07-01-2012

Ingrediënten 4 personen


Tonato-saus
1 blikje tonijn
5 el mayonaise
2 el kappertjes
3 ansjovisfilets uit blik
2 el olijfolie
zout
versgemalen peper
Vitello
200 g plakjes gebraden kalfsfricandeau
3 takjes bladpeterselie
2 el kappertjes
versgemalen peper



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Tonato-saus
Laat de tonijn uitlekken. Pureer de tonijn, mayonaise, kappertjes, ansjovisfilets en de olijfolie met de staafmixer tot een gladde saus. Breng de saus op smaak met zout en peper.

Vitello
Leg de plakjes fricandeau op borden. Smeer een laagje tonijnsaus op het vlees. Pluk en snijd de peterselie fijn. Garneer het vlees met de peterselie en kappertjes en breng op smaak met peper.

Bron

24 Kitchen



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Joyce1956
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top