Vitello Tonato

  • Italiaans, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 07-01-2012
  • Vitello Tonato

    Vitello Tonato

    Vitello Tonato

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Tonato-saus
1 blikje tonijn
5 el mayonaise
2 el kappertjes
3 ansjovisfilets uit blik
2 el olijfolie
zout
versgemalen peper
Vitello
200 g plakjes gebraden kalfsfricandeau
3 takjes bladpeterselie
2 el kappertjes
versgemalen peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Tonato-saus
Laat de tonijn uitlekken. Pureer de tonijn, mayonaise, kappertjes, ansjovisfilets en de olijfolie met de staafmixer tot een gladde saus. Breng de saus op smaak met zout en peper.

Vitello
Leg de plakjes fricandeau op borden. Smeer een laagje tonijnsaus op het vlees. Pluk en snijd de peterselie fijn. Garneer het vlees met de peterselie en kappertjes en breng op smaak met peper.

Bron

24 Kitchen

Laatste reacties

jeanetaker avatar
jeanetaker 28-02-2013

Het was heerlijk gisteren gegeten

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten