Dorade of zeebaars van de grill

  • Portugees,
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 04-01-2012

Hele vis, heerlijk op de bbq, maar kan ook in de oven grillen.

Deel dit recept

Ingrediënten
per persoon: een kleine dorade of zeebaars. 2 teentjes knoflook, basilicum, oregano, zout en olijfolie.
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 578,36 kcal
Koolhydraten 1,88 g
Eiwitten 79,21 g
Vetten 28,14 g

Voorbereiding

Snijd de knoflook fijn, en doe in een kommetje de olie, knoflook en kruiden. Tijdje laten staan.
Maak de vis schoon, maar laat kop en staart eraan. Snijd de vis met een vlijmscherp mes open als een envelop, zodat de hoofdgraad aan 1 kant blijft zitten.
Smeer de vis heel vreselijk in met de olie en zorg dat met name alle knoflook op de vis achterblijft.
Gril de vis op de huidkant gaar.

Bron

portugal

Serveertip

Heerlijk met een gepofte aardappel, beetje gesmolten roomboter, citroen.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten