Korianderquinoa met kip en cashewnoten

  • Wereld, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 31-12-2011
  • Korianderquinoa met kip en cashewnoten

    Korianderquinoa met kip en cashewnoten

    Korianderquinoa met kip en cashewnoten

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
15 g verse koriander, blad geplukt
100 g gezouten cashewnoten
1 ui, in partjes
2 el olie
1 el gemalen korianderzaad
400 gram kipfiletstukjes
300 g broccoliroosjes
300 g worteltjes met peultjes
1 pak Lassie Quinoa
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de zijkant van de verpakking.

2. Kook de worteltjes, peultjes en broccoliroosjes 4 min. voor. Schep de kipfiletstukjes om met gemalen koriander en zout en peper naar smaak en roerbak ze in een wok in de hete olie in ca. 7 min. goudbruin en gaar. Voeg na 5 min. de uienpartjes toe. Schep de gekookte groentes en de cashewnoten erbij en roerbak 2 min. Schep het korianderblad door de gekookte quinoa.

3. Verdeel de korianderquinoa over 4 borden en schep de roerbak van kip en groente erbij.

Extra tip: Maak de kip pittig met 1 tl sambal oelek.

Bron

lassie.nl

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten